Training & Coaching

Zet jezelf en je Team in beweging voor Success

Begin vandaag uw reis naar succes met ons. Geef uzelf en uw teams veerkracht, daadkracht en bereik uw doelen. De weg naar succes begint hier.

Wij begrijpen dat de kern van professioneel succes ligt in de kracht van interpersoonlijke communicatie. Vaak aangeduid als ‘soft skills’, zijn deze vaardigheden in werkelijkheid de harde spil waar succes om draait. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen en coachen van deze ‘essential skills’, zowel voor individuen als teams. Aandacht is ons Ambacht, en dat zeggen we niet voor niets.

Ons aanbod aan trainingen is ontworpen om uw organisatie te versterken op het gebied van Leiderschap, Team Prestaties en Beinvloeding.

Ontdek uzelf en uw team op een nieuwe manier met onze Insights Discovery en Hofstede Model programma’s. Als gecertificeerde Insights Discovery Practitioners helpen we individuen om te begrijpen hoe zij en anderen de wereld ervaren.

Het bekende vier-kleurenmodel van Insights Discovery – Vurig Rood, Zonnig Geel, Aards Groen en Koel Blauw – helpt u en uw teamleden om persoonlijke stijlen, krachten en de unieke waarde die ieder aan het team bijdraagt, te identificeren. Deze eenvoudige, maar krachtige tool is cruciaal voor het verbeteren van teamcommunicatie en -dynamiek.

Als Partner van Itim Focus brengen we ook een wereldwijde dimensie in onze trainingen. Met het wereldberoemde Hofstede Model duiken we in de culturele dynamiek van teams. Dit model, ontwikkeld door Geert Hofstede, onderzoekt zes culturele dimensies op een schaal van 0 tot 100. Het biedt een fascinerend inzicht in hoe culturele verschillen de werkomgeving kunnen beïnvloeden, met behulp van zes ‘culturele klimaatkaarten’.

Onze Trainers creëren een inzichts-ervaring die leidt tot verbeterde verbinding van de medewerkers, met zichzelf en anderen. Daaruit volgt de wens tot betrokken verandering, welke leidt tot tastbare resultaten voor uw team en organisatie.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe deze krachtige tools de effectiviteit en synergie van uw team kunnen transformeren en leiden tot duurzame groei en succes.

Training

Onze interactieve trainingen zijn ontworpen om vaardigheden zoals empathisch luisteren, non-verbale communicatie, en leiderschap te verbeteren. Deze trainingen zijn ideaal voor iedereen die de eigen communicatievaardigheden in een professionele omgeving wil versterken.

Team Coaching

Wij geloven dat de kracht van een team ligt in de synergie van zijn leden. Onze coaching bijeenkomsten richten zich op het verbeteren van teamdynamiek, het bevorderen van effectieve samenwerking, en het opbouwen van een veilige en sterke teamcultuur.

Individuele Coaching

Persoonlijke ontwikkeling is een reis. Onze individuele coachingstrajecten zijn op maat gemaakt om je te helpen jouw persoonlijke communicatiestijl te begrijpen en te ontwikkelen, terwijl we werken aan, door jou gekozen, specifieke gebieden van groei en ontwikkeling.

2023 Customer Satisfaction

Begin vandaag met uw success van morgen!

Ontgrendel het potentieel van uw team met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op en zet een grote stap richting een effectiever en succesvoller team.

23+

Jaar ervaring met Mensgerichte Projecten

5+

Jaar ervaring als Externe Vertrouwenspersoon

200+

Vertrouwensmeldingen begeleid

4,6/5

Klantervaring

WIJ KREGEN HET VERTROUWEN VAN, ONDER ANDERE, DEZE ORGANISATIES: