Ons Team

Ontmoet onze Aandachtgevers

Elk lid brengt unieke expertise in intermenselijke communicatie, conflictbemiddeling en integriteitsmanagement. Met een passie voor het bevorderen van een positieve werkcultuur en sterke, empathische relaties, zijn onze Aandachtgevers toegewijd aan het bieden van deskundige en persoonlijke ondersteuning.

Wil je meer weten over de Accreditatie van Vertrouwenspersonen? Bekijk dan de speciale pagina hierover.

Kirsten Heukels

Geaccrediteerd vertrouwenspersoon.

Oprichter, ervaren executive coach en consultant, profiler & crisis- en gijzelingsonderhandelaar

Pascal Comvalius

Geaccrediteerd vertrouwenspersoon.
IMI-gecertificeerd en MFN geregistreerd mediator, gecertificeerd crisis- en gijzelingsonderhandelaar, trainer en auditor.

Seline Aerts

HR & Coaching.
Gecertificeerd RealDrives Consultant.

Bas Kousemaker, MBA

Geaccrediteerd Vertrouwenspersoon.

Naast zijn job als manager bij een #Tech bedrijf, is Bas betrokken bij 1for2 Social Innovation.

De volgende stap in je carriere?

Net zoals een machine betrouwbare, precieze onderdelen nodig heeft om effectief te functioneren, heeft 1for2 Social Innovation de juiste mensen nodig om ons team te versterken en onze groei te waarborgen. Elk klein onderdeel, elke unieke vaardigheid die jij meebrengt, kan cruciaal zijn voor het soepele verloop en de innovatie van ons bedrijf.

Streef je naar persoonlijke ontwikkeling, wil je werken met impact en bijdragen aan rechtszekerheid voor de medewerkers van onze opdrachtgevers? Hoewel we op dit moment geen openstaande vacatures hebben, zijn we net als de zorgvuldige zoektocht naar het perfecte onderdeel altijd op zoek naar het juiste talent om ons mechanisme te versterken.

Ben je een Gecertificeerde Vertrouwenspersoon en werk je als ZZP-er, of denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan onze ‘machine’? Stuur ons dan een open sollicitatie en deel jouw visie en werkervaring met ons. Elk klein onderdeel telt, en we zijn benieuwd naar de rol die jij kunt spelen binnen ons groeiende geheel.